Om oss

Arkeologerna på Bohusläns museum utför alla typer av arkeologiska uppdrag, undersökningar, marinarkeologi, kulturhistorisk landskapsanalys, förstudier, miljökonsekvensbeskrivningar, beställarstöd, forskning med mera. Vi har utfört arkeologiska undersökningar i Västsverige i mer än 35 år.

Arkeologi på land och till sjöss/havs

Vår arkeologiska verksamhet spänner från stora och omfattande arkeologiska undersökningar, till mindre planärenden och utredningar, till att svara på frågor från intresserade privatpersoner.  Även havets, skärgårdens, sjöarnas och vattendragens lämningar är skyddade. Vi är en av Sveriges största marinarkeologiska aktörer med närmare 15 års erfarenhet.

Vi arbetar främst inom f.d. Göteborgs och Bohuslän, men våra marinarkeologer anlitas också runt om i landet. Genom Museiarkeologiska Branchorganisationen (M-Ark) deltar vi i forskningsprojekt och arkeologiska uppdrag på en nationell arena.

Insta

Följ våra bravader på Instagram (arkeologernabm), där vi lägger ut ögonblicksbilder, länkar till rapporter och diverse annat mer eller mindre matnyttigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s